AHH…LEGA RASANYA.

20 Apr

Ahhh…..lega rasanya dapat bertukar laman blog dari aljawhar.blogspot.com kepada aljawhar.wordpress.com. Rasanya menggunakan wordpress lagi selesa dan senang untuk manage kita punya blog.Widget dia pun banyak yang lebih advanced dari blogspot.

Penulis bukan bertujuan nak promote , tapi kalau tak cayer , kita boleh cuba kan…. tak rugi pun…tak kena bayar satu sen pun…..

Oh ya… ada beberapa orang teman dan sahabat yang menghantar email kepada penulis bertanyakan kenapa telah lama tak update blog semasa masih menggunakan alamat blog di blogspot.Sebenarnya , memang perkara itu sangat-sangat disedari oleh penulis…cumanya buat masa sekarang ni , memang penulis dibebankan dengan kerja dan bebanan tugas yang terlalu banyak.Tugasan di Sekolah , tugasan untuk menyiapkan tesis Sarjana (MA) yang memang menensionkan , begitu juga dengan preparetion untuk kuliah-kuliah dan ceramah-ceramah mingguan dan bulanan penulis serta banyak lagi lah yang semacam tak habis-habis aje kerja tersebut……

Makin dibuat , makin banyak lagi lah pulak…..Haiii , nasib badan…Tapi , bila mengenangkan bahawa apa yang kita buat jika disertakan dengan niat kerana Allah swt….in sya Allah ianya akan mendatangkan keberkatan dunia dan akhirat…..amin

Walaubagaimana pun , buat pengunjung setia laman blog penulis ni ,penulis ucapkan terima kasih bebanyak, In sya Allah , dalam sedikit hari lagi penulis akan meng’update’kan blog ini ….okey..

WA

p/s…..kadang-kadang tu ada betulnya juga kata-kata si Nabil : LU PIKIRLAH SENDIRI……



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: