OLIVIE POWER UP ( siri 5 )

photo_2018-03-28_13-06-40“Makanlah kalian buah zaitun, minyak zaitun, dan gunakan menggosok (mengoles) dengan minyak zaitun, sesungguhnya ia adalah dari pohon yang diberkahi.”

(HR.Tirmidzi dan Ibnu Majah)

Minyak Zaitun adalah berasal daripada Perahan pada bahagian Buah yang dinukilkan banyak Tempat di dalam Al-Quran dan Hadis yang berasal daripada Pohon Yang Penuh Keberkatan, iaitulah Pohon Zaitun. Nama Saitifik bagi Zaitun ialah Oleo Europea. Ia memberikan Manfaat yang sangat banyak kepada kehidupan yang lebih Aafiyat bagi yang mengamalkannya secara Harian.

Pada pertengahan Bulan Februari ini, Olive House bakal melancarkan Satu lagi Produk Terbaru. Ia terdiri daripada gabungan Dahan Pohon Zaitun yang Muda, Daun Zaitun dan juga Buah Zaitun yang Muda. Ketiga-tiga bahagian pada Pohon Zaitun ini melalui Proses Penghasilan berteknologi terkini. Teknologi ini masih mengutamakan aspek Pengekalan Nutrien dan Hasil Akhirnya ialah ‘Pearl Round Shape’ yang direndam di Dalam Minyak Zaitun ‘Olivie Plus 30x’ (Pati Minyak Zaitun Keluaran Olive House). ‘Pearl Round Shape’ ini bukanlah ibarat Sofgel Minyak Zaitun lain yang sedikit kenyal dan mengandungi Bahan Tambahan lain bahkan proses penghasilannya adalah Semulajadi dan mendapat Dua (2) Sijil Organik. Teknologi Terkini yang digunakan mampu menghasilkan ‘Pearl Round Shape’ yang memiliki tekstur yang mudah dikunyah dan rasa Masin Berlemak semulajadi serta sangat lazat apabila dinikmati bersama menu makanan harian yang lain.

Produk yang dinamakan ‘Olivie PowerUp’ ini mengandungi kandungan Vitamin E yang tinggi dan mampu mengembalikan keremajaan anda apabila diamalkan secara harian. Ia membantu mengekalkan kesihatan yang baik serta sebagai Awet Muda buat Lelaki mahupun Wanita. Ia juga membantu kepada pengurangan risiko Atherosclerosis (pengerasan yang berlaku pada Arteri Jantung) dan apa yang menarik lagi ialah produk ini 0% Kolesterol!

Buat Wanita mahupun Lelaki yang bimbangkan risiko kerapuhan tulang seiring dengan peningkatan usia, nah, usah berkeluh-kesah!

Olivie PowerUp ini juga akan membantu kepada penghasilan Tulang yang sihat dan kuat dengan kandungan Vitamin D di dalamnya.

Dengan nilai 67mg Hydroxytyrosol hanya di dalam 1 Sudu Teh Olivie PowerUp ini mampu membantu kepada Sistem Pertahanan Tubuh Badan yang lebih kuat dan sihat hasil adunan Dahan Pohon Zaitun yang muda, Daun Zaitun serta Buah Zaitun yang muda. Nilai Hydroxytyrosol yang amat tinggi ini hanya dapat diperolehi dengan memakan 10 liter minyak zaitun lain!

Amat luar biasa pada proses penghasilannya dan yang pertama di Malaysia, bahkan peringkat antarabangsa.

Dengan pengamalan 1 Sudu Teh secara harian, insyaAllah anda bakal perolehi pelbagai manfaat di atas, serta dengan harga yang ditawarkan Cukup Berbaloi-baloi:

RM 394.90 (Semenanjung Malaysia) / RM 399.90(Sabah & Sarawak) / BND 144.30 (Brunei)

Amalkan pemakanan yang sihat dengan Lambakan Khasiat yang pelbagai pada setiap titisan untuk Hari-hari Mendatang yang Lebih Bahagia.

Mari bersama-sama Amalkan Gaya Hidup Aafiyat

Olive House,

Pencetus Senyuman Semulajadi Anda

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: